Højby Kro
3-retters sæsonmenu

Torsdag, fredag & lørdag fra kl. 17.30

​Forret

Hvide asparges
æg, løg, capers, cremet vinaigrettedressing

Hovedret

Greater Omaha
sous vide tilberedt oksecuvette
sæsongrønt. sauce bearnaise, rødvinsglace & kartofler

 

Dessert

Rabarbertrifli 

 

Pris pr. person

375,-

KROEN  LUKKET jf. CORONA-RESTRIKTIONER  –  ÅBNER 6. MAJ KL. 17.30

DANSK-FRANSK LANDKØKKEN

v. JAN KRISTENSEN

HØJBY HOVEDGADE 28 , 4573 HØJBY

ÅBENT TORSDAG - SØNDAG:

AFTEN FRA KL. 17.30

FROKOST FRE, LØR & SØN kl. 12 – 15

SE ÅBNINGSTIDER

KONTAKT OS

RING TORSDAG TIL SØNDAG TLF. 59 30 20 51

Føl dig tryg på Højby Kro covid-19 LÆS HER

  • Højby Kro