top of page

Aftenkort

17.00 – 22.00

Forretter

Hvide asparges vinaigrette

Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing

145,-

Bruschetta

Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum

Varmrøget laks

Serveres med sprød salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips

Tomat salat m. Mozzarella og basilikum

125,-

145,-

125,-

Hovedretter

Fransk bøf

220g bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise

295,-

Omaha

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce

275,-

Dagens fisk

Serveres med sæsonens garniture

285,-

Hakkebøf

200g hakkebøf, med bløde løg, flødesauce og hjemmesyltet rødbeder

Wienerschnitzel (serveres kun torsdag)        

195,-

215,-

Desserter

3 slags is

Chokoladefondant ” blødende indre”

Citrontærte med marengs

Udvalg af 3 slags oste

95,-

125,-

95,-

135,-

bottom of page