top of page
Aftenkort
17.00 - 22.00
Foretter
Varmrøget laks.
Med urtecreme semi-dried tomater, syltede rødløg samt rugbrødschips
Carpaccio.
Marineret i trøffel olie, serveres med rucola samt høvlet parmasan
145,-
155,-
Bruschetta.
Sauteret svampe, smagt til med timian, hvidløg belagt på ristet brød gratineret med parmesan
125,-
Røget andebryst
Med let salat, blomme kompot og sprød parmesan
145,-
Hovedretter
Fransk bøf
220g bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise.
295,-
Lammeskank
Ølbraisseret lammeskank, rodfrugtmos med et twist sauteret efterårs urter
235,-
Dagens fisk
Serveres med sæsonens garniture
285,-
Hakkebøf
200g hakkebøf, med bløde løg, flødesauce og hjemmesyltet rødbeder
Wienerschnitzel (Serveres kun torsdag)
195,-
215,-
Desserter
Citrontærte m. Brændt marengs
Serveres med couilis samt råsyltede bær
Blommetrifli
Creme brulée
Udvalg af 3 slags oste m. Sylt og sprødt
95,-
95,-
125,-
135,-
Kroens menus
Varmrøget laks
Serveres med sprød salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips
Bruschetta
Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum
Omaha
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce
Chokoladefondant
”blødende indre”
465,-
Kokkens menu
Bruschetta
Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum
Hvide asparges vinaigrette
Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing
Fransk bøf
Bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise
Tarte au citron
Citron tærte med marengs
455,-
bottom of page