top of page

Aftenkort

17.00 - 22.00

Foretter

Varmrøget laks.
Med urtecreme semi-dried tomater, syltede rødløg samt rugbrødschips

Carpaccio.
Marineret i trøffel olie, serveres med rucola samt høvlet parmasan

145,-

155,-

Bruschetta.
Sauteret svampe, smagt til med timian, hvidløg belagt på ristet brød gratineret med parmesan

125,-

Røget andebryst
Med let salat, blomme kompot og sprød parmesan

145,-

Hovedretter

Fransk bøf
220g bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise.

295,-

Lammeskank
Ølbraisseret lammeskank, rodfrugtmos med et twist sauteret efterårs urter

235,-

Dagens fisk
Serveres med sæsonens garniture

285,-

Hakkebøf
200g hakkebøf, med bløde løg, flødesauce og hjemmesyltet rødbeder

Wienerschnitzel (Serveres kun torsdag)

195,-

215,-

Desserter

Citrontærte m. Brændt marengs

Serveres med couilis samt råsyltede bær

Blommetrifli

Creme brulée

Udvalg af 3 slags oste m. Sylt og sprødt    

95,-

95,-

125,-

135,-

Kroens menus

Varmrøget laks

Serveres med sprød salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips

Bruschetta

Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum

Omaha

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce

Chokoladefondant

”blødende indre”

465,-

Kokkens menu

Bruschetta

Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum

Hvide asparges vinaigrette

Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing

Fransk bøf

Bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise

Tarte au citron

Citron tærte med marengs

455,-

bottom of page