top of page
Aftenkort
17.00 - 22.00
Foretter
Hvide asparges vinaigrette.
Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing.
Bruschetta.
Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum.
145,-
125,-
Varmrøget laks.
Serveres med sprøg salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips
145,-
Tomat salat m. Mozzarella og basilikum
125,-
Hovedretter
Fransk bøf
220g bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise.
295,-
Omaha
Sous vide tillberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce.
275,-
Dagens fisk
Serveres med sæsonens garniture
285,-
Hakkebøf
200g hakkebøf, med bløde løg, flødesauce og hjemmesyltet rødbeder
Wienerschnitzel (Serveres kun torsdag)
195,-
215,-
Desserter
3 slags is
Chokoladefondant "blødende indre"
Citrontærte med marengs
Udvalg af 3 slags oste
95,-
125,-
95,-
135,-
Kroens menus
17.00 – 22.00
Varmrøget laks
Serveres med sprød salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips
Bruschetta
Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum
Omaha
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce
Chokoladefondant
”blødende indre”
465,-
Kokkens menu
17.00 – 22.00
Bruschetta
Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum
Hvide asparges vinaigrette
Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing
Fransk bøf
Bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise
Tarte au citron
Citron tærte med marengs
455,-
bottom of page