top of page

Aftenkort

17.00 - 22.00

Foretter

Hvide asparges vinaigrette.
Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing.

Bruschetta.
Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum.

145,-

125,-

Varmrøget laks.
Serveres med sprøg salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips

145,-

Tomat salat m. Mozzarella og basilikum

125,-

Hovedretter

Fransk bøf
220g bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise.

295,-

Omaha
Sous vide tillberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce.

275,-

Dagens fisk
Serveres med sæsonens garniture

285,-

Hakkebøf
200g hakkebøf, med bløde løg, flødesauce og hjemmesyltet rødbeder

Wienerschnitzel (Serveres kun torsdag)

195,-

215,-

Desserter

3 slags is

Chokoladefondant "blødende indre"

Citrontærte med marengs

Udvalg af 3 slags oste

95,-

125,-

95,-

135,-

Kroens menus

17.00 – 22.00

Varmrøget laks

Serveres med sprød salat, syltede rødløg, semi - dried tomater, urtecreme og rugbrødschips

Bruschetta

Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum

Omaha

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med årstidens grøntsager, små kartofler samt trøffelsauce

Chokoladefondant

”blødende indre”

465,-

Kokkens menu

17.00 – 22.00

Bruschetta

Gratineret brød m. Tomater, mozzarella, basilikum

Hvide asparges vinaigrette

Serveres med hakket æg, løg, kapers og vinaigrette dressing

Fransk bøf

Bøf af oksefilet m. Grove fritter, ærter francaise, kryddersmør og bearnaise

Tarte au citron

Citron tærte med marengs

455,-

bottom of page