Højby Kro tilbyder lækker NYTÅRSMENU
ud-af-huset & TAKE AWAY
***
Afhentes på kroen torsdag 31. december 2020
fra kl. 13.00 til 16.00
Traditionen tro tilbyder Højby Kro
en fantastisk 4-retters Nytårsmenu “ud-af-kroen"
på årets sidste aften – om I er to, tolv eller tyve personer er lige meget…
Nytårsmenu 2020/2021:
Forret:
Cremet poulardesuppe m. creme double, trøffel og jordskokke chips.
Hertil koldhævet surdejsboller
Mellemret:
Rosérejer og røget kammusling m. dressing og hvidløgscrisp
Hovedret:
Oksemørbrad ( 200 gr.) af Premium kødkvæg
Sauce bordelaise, honningglaserede minirødbeder og ristet rosenkål
samt pommes Duchess med selleri
Dessert:
Chokoladekage Gateau Marcel
samt mandel mazarinkage bagt med marcipan,
orange og sprøde mandler.
Orangeparfait,
marinerede vinterbær og hvid chokoladeknas
Kr. 450,-
pr. person
Tilkøb:
Udvalg af europæiske oste:
Langtidsmodnet gorgonzola lagret på oregano, Primadonna & Tallegio
med syltede valnødder, orangesylt & rugbrøds chips.
kr. 125,-
pr. person
NB
Retter kan ikke udskiftes!
Ring torsdag - søndag 59 30 20 51
eller bestil på hojbykro@mail.dk

Kære Nytårsvært
Højby Kro's kokke har gjort deres ypperste for, at du og dine gæster kommer godt ind i det nye år på den gastronomiske front. Nedenstående vejledning/tjekliste
vil guide dig igennem opvarmning og anretning af aftenens 3-retter.
Alle elementer til menuen er markeret med etiketter med nummer
alt efter om de hører til forret, hovedret eller dessert.
Godt Nytår, velbekomme og på gensyn i det nye 2021