Højby Kro tilbyder lækker NYTÅRSMENU
ud-af-huset & TAKE AWAY

***

Afhentes på kroen torsdag 31. december 2020
fra kl. 13.00 til 16.00

Traditionen tro tilbyder Højby Kro

en fantastisk 4-retters Nytårsmenu “ud-af-kroen"
på årets sidste aften – om I er to, tolv eller tyve personer er lige meget…

Nytårsmenu 2020/2021:

 

Forret:
Cremet poulardesuppe m. creme double, trøffel og jordskokke chips.
Hertil koldhævet surdejsboller
 
Mellemret:
Rosérejer og røget kammusling m. dressing og hvidløgscrisp
 
Hovedret:
Oksemørbrad ( 200 gr.) af Premium kødkvæg
Sauce bordelaise, honningglaserede minirødbeder og ristet rosenkål
samt pommes Duchess med selleri

Dessert:

Chokoladekage Gateau Marcel
samt mandel mazarinkage bagt med marcipan,
orange og sprøde mandler.
 
Orangeparfait,
marinerede vinterbær og hvid chokoladeknas

 

Kr. 450,-

pr. person
 
Tilkøb:


Udvalg af europæiske oste:
Langtidsmodnet gorgonzola lagret på oregano, Primadonna & Tallegio
med syltede valnødder, orangesylt & rugbrøds chips.

 

kr. 125,-
pr. person

NB

Retter kan ikke udskiftes!

BESTIL HER     TAKE AWAY

Ring torsdag - søndag 59 30 20 51

eller bestil på hojbykro@mail.dk

Kære Nytårsvært

Højby Kro's kokke har gjort deres ypperste for, at du og dine gæster kommer godt ind i det nye år på den gastronomiske front. Nedenstående vejledning/tjekliste

vil guide dig igennem opvarmning og anretning af aftenens 3-retter.

 

Alle elementer til menuen er markeret med etiketter med nummer
alt efter om de hører til forret, hovedret eller dessert.

 

Godt Nytår, velbekomme og på gensyn i det nye 2021

KROEN  LUKKET TIL 7/2 jf. CORONA-RESTRIKTIONER

DANSK-FRANSK LANDKØKKEN

v. JAN KRISTENSEN

HØJBY HOVEDGADE 28 , 4573 HØJBY

ÅBENT TORSDAG - SØNDAG:

AFTEN FRA KL. 17.30

FROKOST FRE, LØR & SØN kl. 12 – 15

SE ÅBNINGSTIDER

KONTAKT OS

RING TORSDAG TIL SØNDAG TLF. 59 30 20 51

Føl dig tryg på Højby Kro covid-19 LÆS HER

  • Højby Kro