Højby Kro tilbyder lækker NYTÅRSMENU ud-af-huset

*** Afhentes på kroen tirsdag 31. december 2019 fra kl. 13.00 til 16.00 ***

Traditionen tro tilbyder Højby Kro

en fantastisk 4-retters Nytårsmenu “ud-af-kroen"
på årets sidste aften – om I er to, tolv eller tyve personer er lige meget…

Nytårsmenu 2019/2020:

 

Forret:

Cremet jordskokke suppe
(kogt på pighvarfond)

røget kammusling og sprødt

 

Mellemret:

Hvidløgs-marinerede friske saltvands scampi med aioli

 

Hovedret:

Oksemørbrad (200 gr.)
af Australsk fritgående kødkvæg.

Sauce bordelaise, honningglaserede minirødbeder, ristet rosenkål 

samt gratin af kartoffel til smagt med creme double og selleri

 

Dessert:

Chokoladekage Gateau Marcel
af Callebeaut 71 % chokolade
med orangeparfait,
marinerede vinterbær og knas af brændt hvid chokolade

 

Pris: 445,- pr. couvert

Husk at bestille brød og kransekage hos din lokale bager....

 

Tilkøb:

Udvalg af europæiske oste:

Roquefort "Papillion", Primadonna & Tallegio
med syltede valnødder, orangesylt & hjemmelavet knækbrød

125.-

 

NB

Retter kan ikke udskiftes!

Ring 59 30 20 51

eller bestil på hojbykro@mail.dk

Kære Nytårsvært

Højby Kro's kokke har gjort deres ypperste for, at du og dine gæster kommer godt ind i det nye år på den gastronomiske front. Nedenstående vejledning/tjekliste

vil guide dig igennem opvarmning og anretning af aftenens 3-retter.

 

Alle elementer til menuen er markeret med etiketter med nummer
alt efter om de hører til forret, hovedret eller dessert.

 

Godt Nytår, velbekomme og på gensyn i det nye 2020