Påskefrokost på Højby Kro

Påskelækkerier tilbydes på kroen fra kl. 12.00 – 15.00 i påskedagene:

Skærtorsdag 9. april    

Langfredag 10. april
Lørdag 10. april   

Påskedag søndag 12. april

2. påskedag mandag 13.  april: INGEN

 

*Bemærk at der ikke tilbydes a la carte frokostkort i påskedagene

Vi serverer den helt
STORE PÅSKEANRETNING
ved bordet – Slap af & Nyd

Langtidsmodnet marineret sild med hjemmelavet karrysalat, halve æg, kapers og rødløg

Kroens lune, stegte sild – smurt med dijonsennep & rødløg

Luksusrejer med citron og hjemmerørt mayonaise

Varmt røget laks fra vores egen rygeovn med rødløgscreme

Lune fiskefrikadeller af laks og torsk med grov rørt remoulade

Lun landgris fra Enggården med agurkesalat

Dansk langtidsbraisseret lam fra  med mint

Speciel udvalgte oste fra Europa, karamelliseret valnødder, orangesylt, oliven & kiks

Dessertbord med udvalg af udsøgte desserter

Hjemmebagt lyst Højby Kro brød og mørkt groft rugbrød, fedt og smør
 

Pris pr. couvert 305,-

• • • • •

Aften-påskemenu

Super lækker 3-retters påskemenu
 

Skærorsdag-Langfredag-Lørdag fra 17.30.
Desuden åbent for à la Carte disse dage.
 

Pris pr. couvert 365.-

Søndagsspeciel

Palmesøndag & Påskesøndag fra kl. 17.30

Forret, hovedret & dessert inkl. 1.gl. hvidvin, 1gl. rødvin & 1.gl. dessertvin
 

Pris pr. couvert 299.- (Bordbestilling nødvendigt)

• • • • •

UD-AF-HUSET

Lækker Påskeanretning:

Langtidsmodnet marineret sild med hjemmelavet karrysalat , halve æg, capers og rødløg

Varmt røget laks fra vores egen rygeovn med rødløgscreme

Lune fiskefrikadeller af laks og torsk med grov rørt remoulade

Luksusrejer med citron og mayonaise

Lun landgris fra Enggården med agurkesalat

Lun sous vide tilberedt Omaha oksecuvette, kartoffelsalat med skyr

2 slags oste med kiks og lækker tilbehør

Rabarbertrifli med makroner og flødeskum

Lyst og mørkt hjemmebagt brød, fedt og smør
 

Pris pr. couvert 265,-

Afhentes mod forudbestilling på kroen kl. 11.30