Påskefrokost på Højby Kro

LÆKKER PÅSKEANRETNING
tilbydes på kroen fra kl. 12.00 -15.00 i uge 16*

Skærtorsdag 18. april

Langfredag 19. april

Lørdag 20. april

Påskedag 21. april (søndag)

2. påskedag 22. april (mandag)

 

*Bemærk at der ikke tilbydes a la carte frokostkort i påskedagene

• • • • •

Vi serverer den helt STORE påskeanretning ved bordet – Slap af & Nyd

  • Langtidsmodnet marineret sild med hjemmelavet karrysalat, halve æg, kapers og rødløg

  • Kroens lune, stegte sild – smurt med dijonsennep & rødløg

  • Luksusrejer med citron og hjemmerørt mayonaise

  • Varmt røget laks fra vores egen rygeovn med rødløgscreme

  • Lune fiskefrikadeller af laks og torsk med grov rørt remoulade

  • Lun landgris fra Enggården med agurkesalat

  • Dansk langtidsbraisseret lam fra  med mint

  • Speciel udvalgte oste fra Europa, karamelliseret valnødder, orangesylt, oliven & kiks

  • Dessertbord med udvalg af udsøgte desserter

  • Hjemmebagt lyst Højby Kro brød og mørkt groft rugbrød, fedt og smør
     

Pris pr. couvert 265,-

• • • • •

Super lækker 3-retters aften-påskemenu

Skærorsdag-Langfredag-Lørdag fra 17.30. Desuden åbent for à la Carte disse dage.
 

Pris pr. couvert 345.-

Søndagsspeciel

Palmesøndag & Påskesøndag fra kl. 17.30

Forret, hovedret & dessert inkl. 1.gl. hvidvin, 1gl. rødvin & 1.gl. dessertvin
 

Pris pr. couvert 299.- (Bordbestilling nødvendigt)

• • • • •

Påskeanretning UD-AF-HUSET

  • Langtidsmodnet marineret sild med hjemmelavet karrysalat , halve æg, capers og rødløg

  • Varmt røget laks fra vores egen rygeovn med rødløgscreme

  • Lune fiskefrikadeller af laks og torsk med grov rørt remoulade

  • Luksusrejer med citron og mayonaise

  • Lun landgris fra Enggården med agurkesalat

  • Lun sous vide tilberedt Omaha oksecuvette, kartoffelsalat med skyr

  • 2 slags oste med kiks og lækker tilbehør

  • Rabarbertrifli med makroner og flødeskum

  • Lyst og mørkt hjemmebagt brød, fedt og smør
     

Pris pr. couvert 245,-

Afhentes mod forudbestilling på kroen kl. 11.30