paaskedeko_pale.png


Påskefrokost på Højby Kro

 

Skærtorsdag-Langfredag-lørdag og søndag

12.00-15.00

Langtidsmodnet hvide sild med carrysalat, ½ æg, løg og capers

Senneps sild & rødløg

Røget makrel med radiser, purløg  og æggeblomme

Varmt røget laks, røget i  egen rygeovn med rygeostecreme

Lune fiskefrikadeller af laks og torsk med grov rørt remoulade

Kalvebryst med peberrodscreme

Lun  mørbrad af landgris med svampe a la creme

Udvalgt af  delikatesse oste , karamelliseret valnødder, orangesylt, oliven & sprødt knækbrød

Udvalg af lækre desserter.( 3 slags)

Hjemmebagt lyst Højby Kro brød og mørkt groft rugbrød, fedt og smør
 

Pris pr. couvert 305,-

• • • • •

Påske frokost  a la carte se Her

Påskefrokost 

ud af huset ( take away)

Skærtorsdag-Langfredag-lørdag og søndag

 

Langtidsmodnet hvide sild med carrysalat, ½ æg, løg og capers

Varmt røget laks, røget i  egen rygeovn med rygeostecreme

Lune fiskefrikadeller af laks og torsk med grov rørt remoulade

Kalvebryst med peberrodscreme

Lun  mørbrad af landgris med svampe a la creme

 2 slags delikatesse oste , orangesylt,  og sprødt knækbrød

Dessert

pris pr. couvert 255,-

min. 6 couverter

Bestil HER

( bemærk at der ikke medfølger brød, fedt og smør)

Afhentes på kroen mellem kl. 11.30-12.00

 

Aften-påskemenu

Lækker 3-retters påskemenu
 

Skærtorsdag-Langfredag-Lørdag fra 17.30.
Desuden åbent for à la Carte disse dage.

 

Pris pr. couvert 399.-

Søndagsspeciel

Palmesøndag & Påskesøndag fra kl. 17.30

Forret, hovedret & dessert inkl. 1.gl. hvidvin, 1gl. rødvin 

( eller øl/sodavand)
 

Pris pr. couvert 299.-

(Bordbestilling nødvendigt)

BESTIL BORD HER

• • • • •