Selskabsmenu - fest på Højby Kro

Til alle vores selskabsmenuer serveres Kroens lækre hjemmebagte brød og vi bestræber os på at bruge de aktuelle lokale råvarer som passer til årstiden. Nedenstående er til inspiration – har du andre ønsker til din menu, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Nedenstående priser er gældende fra 1. marts 2019 

FORRET  

Tillægspris til festpakke

30,-

Lun farseret rødtunge med hummercreme- sauce

98,-

Rødbede gravad laks med safrancreme

90,-

Varmt røget laks fra egen rygeovn med urtecreme fennikelsalat & citron

95,-

* Fiskeanretning med udvalg af fisk og skaldyr (3 slags)

110,-

Fersk røget laks med peberrodscreme

98,-

Lun bagt, årstidens fisk med urter og fiske cremesauce

98,-

* Stegte kammuslinger med beurre blanc og sprød bacon

DAGSPRIS

* Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac

110,-

* Nye Lammefjords asparges m. mousselinesauce (sæson)

115,-

* Asparges vinagrette med æg kapers og løg (sæson)

115,-

Kantareller a la creme på ristet hjemmebagt brød (sæson)

98,-

* Charcutteritallerken med udvalg af lufttørrede pølser fra dansk slagtermster, parmaskinke, paté og pesto

115,-

Voulevent med høns og asparges og sprød kyllingeskind

95,-

Carpaccio af oksefilet med parmesanflager og trøffelolie

88,-

Please reload

MELLEMRET

* Tillægspris til festpakke

3 slags ost med tilbehør

55,

Please reload

HOVEDRET

* Tillægspris til selskabspakker

50,-

Sprængt and med flødepeberrodssauce

188,-

Helstegt kalvefilet med svampesauce og sprøde grøntsager

205,-

*Kalvemørbrad med portvins-/svampesauce og sprøde grøntsager

275,-

Gammeldags braiseret kalvesteg m. grøntsager

188,-

Kalvesteg stegt som vildt m. waldorff salat

188,-

Sprængt okse el. kalvebryst m. sur-sødsauce og grøntsager

188,-

Gammeldags oksesteg med hjemmelavet surt og sødt

188,-

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med bordelaise sauce og sauce bearnaise

210,-

*Helstegt oksemørbrad m. sauterede grøntsager & rødvinssauce

275,-

*Boeuf Wellington (indbagt oksemørbrad)

290,-

*Sommerbuk med cognac sauce og syltede kirsebær

245,-

*Kronhjorteryg/kølle med waldorfsalat og vildtsauce

245,-

Variation af dansk lam, gratineret cremekartofler og nye grøntsager

205,-

Svinekam med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler

178,-

Klassisk dansk andesteg med hjemmelavet tilbehør

198,-

*Bouillabaisse med aioli

230,-

Please reload

DESSERT

* Tillægspris til selskabspakke

30,-

* Desserttallerken med udvalg af kroens hjemmelavede desserter

115,-

* Nøddekurv m.hjemmelavet is,frugt flødeskum og lun chokoladesauce

110,-