Selskabsmenu - fest på Højby Kro

76c1e4_8e0b46cdaf214b808e1d0abcf335d974.

Til alle vores selskabsmenuer serveres Kroens lækre hjemmebagte brød og vi bestræber os på at bruge de aktuelle lokale råvarer som passer til årstiden. Nedenstående er til inspiration – har du andre ønsker til din menu, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Nedenstående priser er gældende fra 1. marts 2020

FORRET  

 

* Tillægspris til selskabspakke

45,-

 

Lun farseret rødtunge med hummercreme- sauce

145,-

Rødbede gravad laks med safrancreme

95,-

 

Varmrøget laks fra egen rygeovn med urtecreme fennikelsalat & citron

135,-

* Fiskeanretning med udvalg af fisk og skaldyr (3 slags)

155,-

 

* Stegte kammuslinger med beurre blanc og sprød bacon

​Dagspris

 

* Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac

135,-

 

* Nye Lammefjords asparges m. mousselinesauce (sæson)

135,-

* Asparges vinagrette med æg kapers og løg (sæson)

135,-

Kantareller a la creme på ristet hjemmebagt brød (sæson)

125,-

Vol-au-vent med høns og asparges og sprød kyllingeskind

95,-

 

• • • •

 

MELLEMRET

 

 

3 slags ost med tilbehør

65,-

 

Hjemmelavet foie gras med sauternesky

75,-

 

• • • •

HOVEDRET

 

* Tillægspris til selskabspakker

65,-

Sprængt and med flødepeberrodssauce

195,-

 

Helstegt kalvefilet med svampesauce og sprøde grøntsager

245,-

 

* Kalvemørbrad med portvins-/svampesauce og sprøde grøntsager

325,-

 

Gammeldags braiseret kalvesteg m. grøntsager

195,-

 

Kalvesteg stegt som vildt m. waldorff salat

195,-

 

Gammeldags oksesteg med hjemmelavet surt og sødt

195,-

 

* Helstegt oksemørbrad m. sauterede grøntsager & rødvinssauce

325,-

 

* Boeuf Wellington (indbagt oksemørbrad)

355,-

* Sommerbuk med cognac sauce og syltede kirsebær

295,-

 

* Kronhjorteryg/kølle med waldorfsalat og vildtsauce

325,-

Variation af dansk lam, gratineret cremekartofler og nye grøntsager

265,-

 

* Bouillabaisse med aioli

245,-

 

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med bordelaise sauce og sauce bearnaise

210,-

• • • •

DESSERT

* Tillægspris til selskabspakke

35,-

 

* Desserttallerken med udvalg af kroens hjemmelavede desserter

135,-

* Nøddekurv med hjemmelavet is, frugt, flødeskum og lun chokoladesauce

125,-

 

Chocolademousse med flødeskum

95,-

 

Tarte au citron

95,-

Rabarber dessert (sæson)

95,-

Årstidens friske frugter med råcreme samt mørk revet chokolade

115,-

* Lun æblekage med marcipan og hjemmelavet kanel parfait

125,-

Rubensteinerkage

125,-

 

* Profiteroles med hjemmelavet vanilleis og lun chocoladesauce

115,-

 

Pærer Belle Helene af friske pærer med vanilieis og lun chokoladesauce

115,-

Chokoladekage, Marcel Gateau, med vanilieis og frugt

110,-

 

Jordbær Romanoff

98,-

• • • •

NATMAD

 

* Tillægspris til selskabspakke

30,-

* Pølsebord med udvalg af slagterpølser, l
un leverpostej med bacon samt div. tilbehør

125,-

 

Legeret poulardsuppe

145,-

 

Gullaschsuppe

95,-

Fransk løgsuppe

95,-

Lune frikadeller med kartoffelsalat

115,-

Røde pølser “med det hele”

105,-

 

 

• • • •

VI TILBYDER DEJLIG MAD UD AF HUSET • SE HER