Selskabsmenuer - FEST på Højby Kro
Til alle vores selskabsmenuer serveres Kroens lækre hjemmebagte brød og hjemmelavet smør
og vi bestræber os på at bruge de aktuelle lokale råvarer, som passer til årstiden.
Klassisk Fest Menu
Skønne menuer, der kan spises med stor velbehag året rundt
Vælg imellem retterne:
Forretter
• Færøsk vildlaks, røget i egen rygeovn med fennikel
- cuditè og urtecreme med friske krydderurter
• Lun farseret rødtunge med hummer-creme sauce
• Cremet hummer bisque kogt på danske
sortfods hummer serveres med creme double
Hovedretter
• Greather Omaha oksecuvette, sous- vide tilberedt
med rødvins glace, variant af kartoffel og ratatouille
• Dansk kalvefilet fra Himmerland med cremet skovsvampe sauce,
variant af kartoffel og årstiden grønt
• Langtids braiseret dansk lam med lammesky,
pommes Dauphine og marineret haricots verts
Desserter
• Sprød nøddekurv af mandelmel med is og sorbet,
lun chokoladesauce og flødeskum
• Chokoladekage Gateau Marcel
med rørt økologisk is og hindbær coulis
• Tarte au citron, brændt marengs,
fermenteret citron og melis
Natmad
• Lufttørrede slagtermester pølser med tilbehør
samt lun leverpostej med bacon
• Cremet poulardesuppe med urter og trøffel
"Pølsevogn", røde og brune pølser
med klassisk tilbehør og pølsebrød
Ovenstående menuer er inkluderet i festpakken.
Tillægspris for helstegt okse- eller kalvemørbrad 50,- pr. couvert.
3 -rets menu (uden festpakke) koster 475,- pr. couvert
Natmad 135,- (uden festpakke)
2. omgang af hovedretten 50,-
Prisen inkluderer lokale, duge, servietter, stearinlys samt betjening
• • •
Luksus Fest Menu
Årstids bestemte menuer.
Forår
(marts - april-maj- juni)
• Store hvide asparges med cremet vinaigrette, hakkede æg,
rødløg, capers, persille og frisk stenbiderrogn
• Helstegt kalvemørbrad fra Himmerland, skovsvampesauce,
frisk forårsgrønt og pommes Anna/ nye lokale kartofler
• Rabarber dessert
Sommer
(juni-juli- august)
• Kammuslinger med blomkåls pureé og sprød spansk bacon
• Sommerbuk med ny høstet økologisk spinat og kogte tranebær
serveres med cognac sauce og pomme røsti/nye lokale kartofler
• Røde friske sommerbær, marineret med mynte, økologisk rørsukker og orange.
Rørt bourbon vanilje iscreme
Efterår
(september- oktober- november)
• Terrine af fasan serveres med compot af vilde blommer
• Stegt krondyr med cognac sauce, selleripuré og glaserede rodfrugter,
Waldorff salat og pommes Anna
• Tarte Tatin æbler bagt på sprød butterdejs bund,
serveres med økologisk creme fraiche 58%
Natmad
• Lufttørrede slagtermester pølser med tilbehør
samt lun leverpostej med bacon
• Cremet poulardesuppe med urter og trøffel
"Pølsevogn", røde og brune pølser
med klassisk tilbehør og pølsebrød
Tillægspris til festpakken er kr. 150,- pr. couvert.
3 rets luksus menu (uden festpakke) koster 550,-
Natmad 135,- (uden festpakke)
2. omgang af hovedretten 50,-
Prisen inkluderer lokale, duge, servietter, stearinlys samt betjening
Det med “småt”
Vi gør venligst opmærksom at menuen er baseret på selskaber
af minimum 15 personer (voksne betalende).
Inkluderet i selskabsprisen er et lokale, betjening og opdækning
Børn under 8 år afregnes til halv pris ved samme menu.
Vi laver gerne en børnemenu til børn op til 8 år
Vi tilbyder overnatning til en favorabel pris til jeres gæster, hvis der reserveres direkte på Kroen og henvises til jeres selskab.
Det er altid muligt at medbringe sødt til kaffen og/ eller chips mod betaling af ”proppenge” á kr. 20,00 pr. person (gælder alle i selskabet)
Ved specialkost er der tillæg på kr. 125,00 pr. person pr. måltid
Musik til festen. I må meget gerne have musik til jeres fest, vi vil dog gerne vide besked om det er et band/jukeboks eller lign.
Røgkanoner og konfetti/glitter må ikke anvendes.
Vi anbefaler en snak omkring jeres selskab senest 4 uger inden dagen.
Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen til Højby Kro