Selskabsmenu - fest på Højby Kro

Til alle vores selskabsmenuer serveres Kroens lækre hjemmebagte brød og vi bestræber os på at bruge de aktuelle lokale råvarer som passer til årstiden. Nedenstående er til inspiration – har du andre ønsker til din menu, er du meget velkommen til at kontakte os.
Nedenstående priser er gældende fra 1. marts 2020
FORRET
* Tillægspris til selskabspakke
45,-
Lun farseret rødtunge med hummercreme- sauce
145,-
Rødbede gravad laks med safrancreme
95,-
Varmrøget laks fra egen rygeovn med urtecreme fennikelsalat & citron
135,-
* Fiskeanretning med udvalg af fisk og skaldyr (3 slags)
155,-
* Stegte kammuslinger med beurre blanc og sprød bacon
Dagspris
* Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac
135,-
* Nye Lammefjords asparges m. mousselinesauce (sæson)
135,-
* Asparges vinagrette med æg kapers og løg (sæson)
135,-
Kantareller a la creme på ristet hjemmebagt brød (sæson)
125,-
Vol-au-vent med høns og asparges og sprød kyllingeskind
95,-
• • • •
MELLEMRET
3 slags ost med tilbehør
65,-
Hjemmelavet foie gras med sauternesky
75,-
• • • •
HOVEDRET
* Tillægspris til selskabspakker
65,-
Sprængt and med flødepeberrodssauce
195,-
Helstegt kalvefilet med svampesauce og sprøde grøntsager
245,-
* Kalvemørbrad med portvins-/svampesauce og sprøde grøntsager
325,-
Gammeldags braiseret kalvesteg m. grøntsager
195,-
Kalvesteg stegt som vildt m. waldorff salat
195,-
Gammeldags oksesteg med hjemmelavet surt og sødt
195,-
* Helstegt oksemørbrad m. sauterede grøntsager & rødvinssauce
325,-
* Boeuf Wellington (indbagt oksemørbrad)
355,-
* Sommerbuk med cognac sauce og syltede kirsebær
295,-
* Kronhjorteryg/kølle med waldorfsalat og vildtsauce
325,-
Variation af dansk lam, gratineret cremekartofler og nye grøntsager
265,-
* Bouillabaisse med aioli
245,-
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med bordelaise sauce og sauce bearnaise
210,-
• • • •
DESSERT
* Tillægspris til selskabspakke
35,-
* Desserttallerken med udvalg af kroens hjemmelavede desserter
135,-
* Nøddekurv med hjemmelavet is, frugt, flødeskum og lun chokoladesauce
125,-
Chocolademousse med flødeskum
95,-
Tarte au citron
95,-
Rabarber dessert (sæson)
95,-
Årstidens friske frugter med råcreme samt mørk revet chokolade
115,-
* Lun æblekage med marcipan og hjemmelavet kanel parfait
125,-
Rubensteinerkage
125,-
* Profiteroles med hjemmelavet vanilleis og lun chocoladesauce
115,-
Pærer Belle Helene af friske pærer med vanilieis og lun chokoladesauce
115,-
Chokoladekage, Marcel Gateau, med vanilieis og frugt
110,-
Jordbær Romanoff
98,-
• • • •
NATMAD
* Tillægspris til selskabspakke
30,-
* Pølsebord med udvalg af slagterpølser, l
un leverpostej med bacon samt div. tilbehør
125,-
Legeret poulardsuppe
145,-
Gullaschsuppe
95,-
Fransk løgsuppe
95,-
Lune frikadeller med kartoffelsalat
115,-
Røde pølser “med det hele”
105,-
• • • •
VI TILBYDER DEJLIG MAD UD AF HUSET • SE HER