top of page

Selskabsmenuer - FEST på Højby Kro

76c1e4_8e0b46cdaf214b808e1d0abcf335d974.

Til alle vores selskabsmenuer serveres Kroens lækre hjemmebagte brød og hjemmelavet smør

og vi bestræber os på at bruge de aktuelle lokale råvarer, som passer til årstiden.

Klassisk Fest Menu

Skønne menuer, der kan spises med stor velbehag året rundt

Vælg imellem retterne:

 

​​​Forretter

Færøsk vildlaks, røget i egen rygeovn med fennikel

- cuditè og urtecreme med friske krydderurter

Lun farseret rødtunge med hummer-creme sauce

Cremet hummer bisque kogt på danske

sortfods hummer serveres med creme double

 

Hovedretter 

Greather Omaha oksecuvette, sous- vide tilberedt
med rødvins glace, variant af kartoffel og ratatouille

Dansk kalvefilet fra Himmerland med cremet skovsvampe sauce,

variant af kartoffel og årstiden grønt 

• Langtids braiseret dansk lam med lammesky,

pommes Dauphine  og marineret haricots verts

 

Desserter

Sprød nøddekurv  af mandelmel med is og sorbet,

lun chokoladesauce og flødeskum

Chokoladekage Gateau Marcel
med rørt økologisk is og hindbær coulis

• Tarte au citron, brændt marengs,

fermenteret citron og melis

Natmad

Lufttørrede slagtermester pølser med tilbehør
samt lun leverpostej med bacon
Cremet poulardesuppe med urter og trøffel

"Pølsevogn", røde og brune pølser

med klassisk tilbehør og pølsebrød

Ovenstående menuer er inkluderet i festpakken.

Tillægspris for helstegt okse- eller kalvemørbrad 50,- pr. couvert.

 3 -rets menu (uden festpakke) koster 475,- pr. couvert

Natmad 135,- (uden festpakke)

2. omgang af hovedretten 50,-

Prisen inkluderer lokale, duge, servietter, stearinlys samt betjening

• • •

Luksus Fest Menu

Årstids bestemte menuer.

 

Forår

(marts - april-maj- juni)

Store hvide asparges med cremet vinaigrette, hakkede æg,
rødløg, capers, persille og frisk stenbiderrogn

Helstegt kalvemørbrad fra Himmerland, skovsvampesauce,  
frisk forårsgrønt og pommes Anna/ nye lokale kartofler

• Rabarber dessert

Sommer
(juni-juli- august)

Kammuslinger med blomkåls pureé og sprød spansk bacon

Sommerbuk med ny høstet økologisk spinat og kogte tranebær

serveres med cognac sauce og pomme røsti/nye lokale kartofler

  • Røde friske sommerbær, marineret med mynte, økologisk rørsukker og orange.

Rørt bourbon vanilje iscreme

 

Efterår

(september- oktober- november)

Terrine af fasan serveres med compot af vilde blommer

Stegt krondyr med cognac sauce, selleripuré og glaserede rodfrugter,
Waldorff salat og  pommes Anna

Tarte Tatin æbler bagt på sprød butterdejs bund,

serveres med økologisk creme fraiche 58%

Natmad

Lufttørrede slagtermester pølser med tilbehør
samt lun leverpostej med bacon
Cremet poulardesuppe med urter og trøffel

"Pølsevogn", røde og brune pølser

med klassisk tilbehør og pølsebrød

Tillægspris til festpakken er kr. 150,- pr. couvert.

3 rets luksus menu (uden festpakke) koster 550,-

Natmad 135,- (uden festpakke)

2. omgang af hovedretten 50,-

Prisen inkluderer lokale, duge, servietter, stearinlys samt betjening

Det med “småt”

Vi gør venligst opmærksom at menuen er baseret på selskaber

af minimum 15 personer (voksne betalende).
 

Inkluderet i selskabsprisen er et lokale, betjening og opdækning

Børn under 8 år afregnes til halv pris ved samme menu.
Vi laver gerne en børnemenu til børn op til 8 år 

Vi tilbyder overnatning til en favorabel pris til jeres gæster, hvis der reserveres direkte på Kroen og henvises til jeres selskab.

Det er altid muligt at medbringe sødt til kaffen og/ eller chips mod betaling af ”proppenge” á kr. 20,00 pr. person (gælder alle i selskabet)

Ved specialkost er der tillæg på kr. 125,00 pr. person pr. måltid

Musik til festen. I må meget gerne have musik til jeres fest, vi vil dog gerne vide besked om det er et band/jukeboks eller lign.

Røgkanoner og konfetti/glitter må ikke anvendes.

Vi anbefaler en snak omkring jeres selskab senest 4 uger inden dagen.

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen til Højby Kro

bottom of page