Selskabsmenu - fest på Højby Kro

Til alle vores selskabsmenuer serveres Kroens lækre hjemmebagte brød og vi bestræber os på at bruge de aktuelle lokale råvarer som passer til årstiden. Nedenstående er til inspiration – har du andre ønsker til din menu, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Nedenstående priser er gældende fra 1. marts 2020

FORRET  

 

* Tillægspris til selskabspakke

45,-

 

Lun farseret rødtunge med hummercreme- sauce

145,-

Rødbede gravad laks med safrancreme

95,-

 

Varmrøget laks fra egen rygeovn med urtecreme fennikelsalat & citron

135,-

* Fiskeanretning med udvalg af fisk og skaldyr (3 slags)

155,-

 

* Stegte kammuslinger med beurre blanc og sprød bacon

​Dagspris

 

* Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac

135,-

 

* Nye Lammefjords asparges m. mousselinesauce (sæson)

135,-

* Asparges vinagrette med æg kapers og løg (sæson)

135,-

Kantareller a la creme på ristet hjemmebagt brød (sæson)

125,-

Vol-au-vent med høns og asparges og sprød kyllingeskind

95,-

 

• • • •

 

MELLEMRET

 

 

3 slags ost med tilbehør

65,-

 

Hjemmelavet foie gras med sauternesky

75,-

 

• • • •

HOVEDRET

 

* Tillægspris til selskabspakker

65,-

Sprængt and med flødepeberrodssauce

195,-

 

Helstegt kalvefilet med svampesauce og sprøde grøntsager

245,-

 

* Kalvemørbrad med portvins-/svampesauce og sprøde grøntsager

325,-

 

Gammeldags braiseret kalvesteg m. grøntsager

195,-

 

Kalvesteg stegt som vildt m. waldorff salat

195,-

 

Gammeldags oksesteg med hjemmelavet surt og sødt

195,-

 

* Helstegt oksemørbrad m. sauterede grøntsager & rødvinssauce

325,-

 

* Boeuf Wellington (indbagt oksemørbrad)

355,-

* Sommerbuk med cognac sauce og syltede kirsebær

295,-

 

* Kronhjorteryg/kølle med waldorfsalat og vildtsauce

325,-

Variation af dansk lam, gratineret cremekartofler og nye grøntsager

265,-

 

* Bouillabaisse med aioli

245,-

 

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette med bordelaise sauce og sauce bearnaise

210,-

• • • •

DESSERT

* Tillægspris til selskabspakke

35,-

 

* Desserttallerken med udvalg af kroens hjemmelavede desserter

135,-

* Nøddekurv med hjemmelavet is, frugt, flødeskum og lun chokoladesauce

125,-

 

Chocolademousse med flødeskum

95,-

 

Tarte au citron

95,-

Rabarber dessert (sæson)

95,-

Årstidens friske frugter med råcreme samt mørk revet chokolade

115,-

* Lun æblekage med marcipan og hjemmelavet kanel parfait

125,-

Rubensteinerkage

125,-

 

* Profiteroles med hjemmelavet vanilleis og lun chocoladesauce

115,-

 

Pærer Belle Helene af friske pærer med vanilieis og lun chokoladesauce

115,-

Chokoladekage, Marcel Gateau, med vanilieis og frugt

110,-

 

Jordbær Romanoff

98,-

• • • •

NATMAD

 

* Tillægspris til selskabspakke

30,-

* Pølsebord med udvalg af slagterpølser, l
un leverpostej med bacon samt div. tilbehør

125,-

 

Legeret poulardsuppe

145,-

 

Gullaschsuppe

95,-

Fransk løgsuppe

95,-

Lune frikadeller med kartoffelsalat

115,-

Røde pølser “med det hele”

105,-

 

 

• • • •

VI TILBYDER DEJLIG MAD UD AF HUSET • SE HER

VI TILBYDER DEJLIG MAD UD AF HUSET SE HER • ELLER BESTIL SOM TAKE AWAY HER

DANSK-FRANSK LANDKØKKEN

v. JAN KRISTENSEN

HØJBY HOVEDGADE 28 , 4573 HØJBY

ÅBENT TORSDAG - SØNDAG:

AFTEN FRA KL. 17.30

FROKOST FRE, LØR & SØN kl. 12 – 15

SE ÅBNINGSTIDER

KONTAKT OS

RING TORSDAG TIL SØNDAG TLF. 59 30 20 51

Føl dig tryg på Højby Kro covid-19 LÆS HER

  • Højby Kro