Højby kro
Aften à la carte torsdag, fredag og lørdag
FORRETTER
Chévre Chaud, grillet gedeost med akaciehonning, valnødder, rosiner 135,- (Tilbydes ikke torsdag)
Rosé rejer, pil-selv, citron & hjemmerørt mayo 145,- (Tilbydes ikke torsdag)
Cremet pighvarsuppe, sprøde jordskokkechips 125,-
HOVEDRETTER
Oksemørbrad, (225 gr.) sauteret forårsgrønt, pebersauce og fritter 375,- (Tilbydes ikke torsdag)
Dagens fisk, buerre blanc, spinat og økologiske gourmet kartofler 355,- (Tilbydes ikke torsdag)
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bordelaise 275,-
Wienerschnitzel, pommes sauté, ærter, skysauce 245,- (Tilbydes KUN torsdag)
Bouillabaisse, hjemmerørt aioli 345,- (Tilbydes ikke torsdag)
DESSERT
Hvid chokolade panacotta, passionsfrugt & karamelliserede pistacienødder 98,- (Tilbydes ikke torsdag)
Hjemmelavet crêpes, parfait & syltetøj 98,-
Choko-himmel, hjemmelavet små sarah bernhart, flødebolle & ragusa 95,- (Tilbydes ikke torsdag)
Udvalg af sydeuropæiske oste:
3 slags ost, oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød 155,- (Tilbydes ikke torsdag)
3-RETS MENU MARTS 2023
(TORS/FRE/LØR)
FORRET:
Cremet pighvarsuppe, sprøde jordskokkechips
֎
HOVEDRET:
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette
serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bordelaise & bearnaise
֎
DESSERT:
Hjemmelavet crêpes, parfait & syltetøj
Hver fredag og lørdag tilbydes en sæsonpræget 3-rets menu til 399,-
Søndag tilbydes vores søndagsspeciel til 325,-
Vi tager forbehold for ændringer i menukort
Du er velkommen til at ringe for mere information.
