Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes fredage og lørdage fra kl. 17.30
 

Fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 349,-

Dog ikke fredage v. skaldyrsaften den 18/10, 01/11, 8/11 og 15/11-2019

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

Forretter

Hvidløgsmarineret Scampi

120,00

Store scampi-rejer marineret i hvidløg med tilhørende chili aioli
 

Cremet jordskokkesuppe

115,00

Cremet jordskokkesuppe kogt på Pighvar-fond med sprøde jordskokkechips

Chacutteri-anretning

115,-

Lufttørrede pølser fra dansk slagtermester, paté,parmaskinke,oliven, pesto

Voulevent

98,-

Voulevent med høns i asparges, sprødt kyllingeskind

Please reload

Hovedretter

Australsk mørbrad 250 gr

325,-

Stegt oksemørbrad med sprød salat & mormordressing samt fritter

Greater Omaha

210,-

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette, sauce bearnaise, rødvinsglace, grønt & kartofler

Wienersnitzel

198,-

Snitzel af kalv med pommes sautè, grønærter og skysauce

Confit de carnard

198,-

Konfiteret andelår, sprød salat, pommes frites

Please reload

Desserter

Vaniljeis med lun chokoladesauce

95,-

Add Description here

Svesker i Saybonnesauce

98,-

Svesker tilsmagt cognac i Saybonnesauce

Chokoladekage, Marcel Gateau,

98,-

Chokoladekage, af Callebaut chokolade,orangeparfait

Ost

95,-

3 slags sydeuropæiske oste, oliven, syltede valnødder, orangesylt, kiks og stegt rugbrød

Please reload