Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes fredage og lørdage fra kl. 17.30
 

Fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 349,-

Dog ikke fredage v. skaldyrsaften den 18/10, 01/11, 8/11 og 15/11-2019

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

Forretter

Chévre chaud

105,-

Gratineret gedeost med parmaskinke, acaciehonning, salat, nødder og rosiner

Chacutteri-anretning

115,-

Lufttørrede pølser fra dansk slagtermester, paté,parmaskinke,oliven, pesto

Svampe a la creme

135,-

Frisk plukkede skovsvampe ala creme, smørristet brød, 

Please reload

Hovedretter

Australsk mørbrad 250 gr

325,-

Stegt oksemørbrad med sprød salat & mormordressing samt fritter

Greater Omaha

210,-

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette, sauce bearnaise, rødvinsglace, grønt & kartofler

Dagens fisk

295-

Grønt, kartofler, cremet fiskefumé

Wienersnitzel

198,-

Snitzel af kalv med pommes sautè, grønærter og skysauce

Ribeye

325,-

Ribeye, 400 gr. m. bearnaise & pommes frites 

Bouillabaisse

235,-

Cremet fiskesuppe med aioli

Confit de carnard

188,-

Konfiteret andelår, sprød salat, pommes frites

Please reload

Desserter

Rødvinskogt pære

90,-

Rødvinskogt pære med sauce caramel

Ost

95,-

3 slags sydeuropæiske oste, oliven, syltede valnødder, orangesylt, kiks og stegt rugbrød

Creme brulee

95,-

Vaniliecreme og sprød sukker

Summerbird-chokolade

25,-

Fyldt chokolade fra Summerbird

Gourmet-is

115,-

3 slags is fra Kastberg is

Trifli

95,-

Årstidens bær eller syltning m. makronknas, flødeskum & creme

Please reload