Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30
 

Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 365,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

Forretter

1/2 dansk sorthummer

175,-

Au naturel
Serveret med chilicreme, aioli og citron

Chacutteri-anretning

140,-

Lufttørrede pølser fra dansk slagtermester, pate, oliven, 2 slags pesto

Hvide asparges

135,-

Friske krydderurter, æg, kapers, rødløg, cremet vinaigrette

Varmt røget færøsk vild-laks

135,-

Røget i egen rygeovn, sauce tartar, friske krydderurter

Please reload

Hovedretter

1/1 dansk sorthummer

315,-

Grillet, chilicreme, aioli, citron og hvidløgsbrød

Iberisk Sortfodsgris

235,-

Grillet, pluma udskæring, røget og grillet,piment creme, ærter, sauce gastric

Black Angus, Australsk mørbrad 225 gr

325,-

Grillet oksemørbrad, sæsongrønt, kartofler, sauce bearnaise

Black Angus, Ribeye 225 gram

325,-

Grillet, Sæsongrønt, kartofler, sauce bearnaise

Dagens fisk

295,-

Beurre Blanc, sæsongrønt, kartofler 

Please reload

Desserter

Vafler

110,-

Hjemmebagte vafler , is, sommerbær, acaciehonning, flødeskum

Ost

95,-

3 sydeuropæiske oste, oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugchips og knækbrød

Tarte au citron

98,-

Citrontærte med marengstop

Årstidens skønne bær

110,-

Myntemarinerede blandede bær & vanilieis

Please reload