top of page

Højby kro
Aften à la carte torsdag, fredag og lørdag

 

FORRETTER
 

Chévre Chaud, grillet gedeost med akaciehonning, valnødder, rosiner 135,- (Tilbydes ikke torsdag)
Rosé rejer, pil-selv, citron & hjemmerørt mayo 145,- (Tilbydes ikke torsdag)
Cremet pighvarsuppe, sprøde jordskokkechips 125,- 

HOVEDRETTER

Oksemørbrad, (225 gr.) sauteret forårsgrønt, pebersauce og fritter 375,- (Tilbydes ikke torsdag)

Dagens fisk, buerre blanc, spinat og økologiske gourmet kartofler 355,-     (Tilbydes ikke torsdag)
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bordelaise 275,- 
Wienerschnitzel, pommes sauté, ærter, skysauce 245,- (Tilbydes KUN torsdag)
Bouillabaisse, hjemmerørt aioli  345,- (Tilbydes ikke torsdag)


DESSERT

Hvid chokolade panacotta, passionsfrugt & karamelliserede pistacienødder  98,- (Tilbydes ikke torsdag)

Hjemmelavet crêpes, parfait & syltetøj  98,-  

Choko-himmel, hjemmelavet små sarah bernhart, flødebolle & ragusa 95,- (Tilbydes ikke torsdag)

Udvalg af sydeuropæiske oste:
3 slags ost, oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød 155,-  (Tilbydes ikke torsdag)

 

3-RETS MENU MARTS 2023
(TORS/FRE/LØR)


FORRET:
Cremet pighvarsuppe, sprøde jordskokkechips
֎
HOVEDRET:
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette
serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bordelaise & bearnaise

֎

DESSERT:
Hjemmelavet crêpes, parfait & syltetøj

Hver fredag og lørdag tilbydes en sæsonpræget 3-rets menu til 399,-

Søndag tilbydes vores søndagsspeciel til 325,-

Vi tager forbehold for ændringer i menukort 
Du er velkommen til at ringe for mere information.

HØJBY KRO KØKKEN
bottom of page