Højby kro
Aften à la carte
FORRETTER
Chévre Chaud, grillet gedeost med akaciehonning, valnødder, rosiner 135,-
Mozzarellasalat af bøffelmozzarella, tomater, salat, olivenolie og balsamico glace 135,-
Carpaccio, tynde skiver af oksemørbrad, marineret i trøffelolie, rucola, citron, parmesan 155,-
Varmt røget færøsk laks, røget i egen rygeovn, urtecreme, citron 145,-
HOVEDRETTER
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bearnaise 275,-
Oksemørbradsmedaljoner, trøffelsauce, sommergrønt, økologiske kartofler 375,-
Dagens fisk, hummercreme sauce, sommergrønt, økologiske kartofler 325,-
Unghanefrikassé, frikassésauce, sommergrønt, økologiske kartofler 225,-
Wienerschnitzel, pommes sauté, ærter, skysauce 245,- (Tilbydes KUN torsdag)
DESSERT
Chokoladefondant 'blødende indre', hjemmelavet vaniljeparfait og friske bær 115,-
Tre slags is med friske bær 110,-
Choko-himmel, hjemmelavet små Sarah Bernhart, flødebolle & Ragusa 95,-
Udvalg af sydeuropæiske oste:
3 slags ost, oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød 155,-
MENU:
FORRET:
Varmt røget færøsk laks
røget i egen rygeovn, urtecreme, citron
֎
HOVEDRET:
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette
serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bearnaise
֎
DESSERT:
Hjemmelavet chokoladefondant
vaniljeparfait og friske bær
Pris pr. couvert
399,-
Hver fredag og lørdag tilbydes en sæsonpræget 3-rets menu til 399,-
Søndag tilbydes vores søndagsspeciel til 325,-
Vi tager forbehold for ændringer i menukort
Du er velkommen til at ringe for mere information.