Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30

Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 375,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)
 

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

HØJBY KRO KØKKEN

Forretter

Cremet hummerbisque
brændt flødeskum
140,-

 

​Varmt røget laks
fra egen rygeovn, sauce verde
& citron

135,-

 

Rosérejer
10 stk.
aioli &citron
140,-

Chévre Chaud
grillet gedeost med akaciehonning,
valnødder, rosiner
110,-

Charcutterianretning
delikatessepølser, pate, oliven,pesto
125,-

Skovsvampe á la créme
på smørristet brioche-brød
130,-
 

• • • •

 

Hovedretter

​Greater Omaha

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette,

sauce bearnaise, rødvinsglace, sæsongrønt & pommes duchesse

215,-

Steak 
Oksemørbrad (250 gr.)

rødvinsglace, sauce bearnaise, sæsongrønt & pommes duchesse
355,-

Krondyrkølle
glaserede rodfrugter, syltede kirsebær
vildtsauce , variant af kartoffel
250,-

 

 

Dagens fisk

sauce beurre blanc, sauteret spinat & kartofler
275,-

 

Desserter

 

Créme brulee

95,-

 

​​Tre udvalgte oste,

oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød
135,-

Bagte blommer

lemonsorbet, marengs, hindbærcrumble

  98,-

 

Desserttallerken

variation af lækre desserter
110,-
 

Choko-himmel
hjemmelavet flødebolle, Sarah Bernhardt, ragusa
95,-