Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30
 

Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 375,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

Nb. Udeblivende reservationer faktureres med 250,- pr. person

Forretter

Varmt røget laks

135,-

laks, røget i egen rygeovn, syltede glaskål

Rosé rejer (10 stk.) og krabbeklør

155,-

med dressing og citron

Chacutteri-anretning

125,-

Lufttørrede pølser fra dansk slagtermester, pate, oliven, 2 slags pesto

Bouillabaisse

115,-

Cremet fiskesuppe med alt godt fra havet, aioli

Skovsvampe a la creme

125,-

Vol- au -vent med  skovsvampe a la creme

Please reload

Hovedretter

Steak au poivre

325,-

Oksemørbrad (250 gr.) med sauce af madagaskar peber.

Pommes frittes eller duchesse

Iberisk Sortfodsgris

235,-

Røget, pluma udskæring, sauce gastric, sæsongrønt, pommes duchesse

Dagens fisk

255,-

Hummer-cremesauce, sæsongrønt, pommes duchesse

Greater Omaha

210,-

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette, sauce bearnaise, rødvinsglace, grønt & kartofler

Bouillabaisse

235,-

Cremet fiskesuppe med aioli

Please reload

Desserter

Choko-himmel

75,-

Hjemmelavet flødebolle, Sarah Bernard, Ragusa

Ost

110,-

3 sydeuropæiske oste, oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød

Blommer i Armagnac

95,-

og Saybonnesauce

Varm æbletærte

110,-

Butterdejsbund med karmelliseret æbler, calvados og vanilieis

Mazarinkage med hvid chokolademousse og syltede pære

110,-

Nøddekurv med is

125,-

3 slags is, hjemmelavet flødebolle, 

Please reload