Højby kro
Aften à la carte

 Torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30

Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 399,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)

 

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

HØJBY KRO KØKKEN

Forretter

Rosérejer (10 stk.)
aioli & citron
155,- 

1/2 Sort dansk hummer
aú Naturel 
175,-

Chunky tomatsalat
bøffelmozzarella, balsamico
145,-

Chévre Chaud

grillet gedeost med akaciehonning, valnødder, rosiner

135,-

• • • •

 

Hovedretter fra Grillen

Ribeye

( 250 gr.)
ratatouille, nye kartofler

rødvinsglace, sauce bearnaise
375,-

Oksemørbrad

( 250 gr.)
ratatouille, nye kartofler

rødvinsglace, sauce bearnaise
375,-

 

Greather Omaha oksecuvette

Sous vide tilberedt

ratatouille, nye kartofler, rødvinsglace, sauce bearnaise

255,-

 

Sortfodsgris

sauce gastric, dagens kartofler og sommergrønt

285,-

 

Dagens fisk

hummercremesauce, sauteret spinat & nye kartofler
325,-

 

• • • •

 

Desserter

 

​​Tre udvalgte oste,

oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød
155,-

 

Rødgrød
vaniljeis og mynte
115,-


Peach Melba
pocheret fersken, vaniljeis, hindbær coulis og knas
125,-

Myntemarinerede sommerbær 
med vanilieis

125,-