Højby kro
Aften à la carte
Torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30
Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 399,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)
Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

Forretter
Rosérejer (10 stk.)
aioli & citron
155,-
Chévre Chaud
grillet gedeost med akaciehonning,
valnødder, rosiner
135,-
Nye hvide asparges
capers, rødløg, hakkede æg
vinaigrette
155,-
1/2 Sort dansk hummer
aú Naturel
175,-
• • • •
Hovedretter fra Grillen
Ribeye
( 250 gr.)
ratatouille, nye kartofler
rødvinsglace, sauce bearnaise
375,-
Oksemørbrad
( 250 gr.)
ratatouille, nye kartofler
rødvinsglace, sauce bearnaise
375,-
Greather Omaha oksecuvette
Sous vide tilberedt
ratatouille, nye kartofler, rødvinsglace, sauce bearnaise
255,-
Dagens fisk
hummercremesauce, sauteret spinat & nye kartofler
275,-
1/1 Grillet Sort dansk hummer
355,-
• • • •
Desserter
Tre udvalgte oste,
oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød
135,-
Tarte au Citron
med brændt marengs
110,-
Myntemarinerede sommerbær
med vanilieis
125,-
Koldskål
crumble, rabarber, vaniljeis
115,-