top of page

Højby kro
Aften à la carte 

 

FORRETTER
 

Chévre Chaud, grillet gedeost med akaciehonning, valnødder, rosiner 135,-
Mozzarellasalat af bøffelmozzarella, tomater, salat, olivenolie og balsamico glace 135,- 
Carpaccio, tynde skiver af oksemørbrad, marineret i trøffelolie, rucola, citron, parmesan 155
,-

Varmt røget færøsk laks, røget i egen rygeovn, urtecreme, citron 145,-

 

HOVEDRETTER

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bearnaise 275,- 

Oksemørbradsmedaljoner, trøffelsauce, sommergrønt, økologiske kartofler 375,- 

Dagens fisk, hummercreme sauce, sommergrønt, økologiske kartofler 325,-

Unghanefrikassé, frikassésauce, sommergrønt, økologiske kartofler 225,-

Wienerschnitzel, pommes sauté, ærter, skysauce 245,- (Tilbydes KUN torsdag)
 

DESSERT

Chokoladefondant 'blødende indre', hjemmelavet vaniljeparfait og friske bær 115,-

Tre slags is med friske bær 110,-

Choko-himmel, hjemmelavet små Sarah Bernhart, flødebolle & Ragusa 95,- 

Udvalg af sydeuropæiske oste:
3 slags ost, oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød 155,-  


MENU:

FORRET:
Varmt røget færøsk laks
røget i egen rygeovn, urtecreme, citron

֎


HOVEDRET:

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette

serveret med sauteret forårsgrønt, økologiske kartofler samt sauce bearnaise

֎

DESSERT:

Hjemmelavet chokoladefondant 
vaniljeparfait og friske bær

Pris pr. couvert

  399,-

Hver fredag og lørdag tilbydes en sæsonpræget 3-rets menu til 399,-

Søndag tilbydes vores søndagsspeciel til 325,-

Vi tager forbehold for ændringer i menukort 
Du er velkommen til at ringe for mere information.

bottom of page