Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30

Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 375,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)
 

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

NB. Udeblivende reservationer faktureres med 250,- pr. person

Forretter

​Varmt røget laks
fra egen rygeovn, sauce tartare
 & citron

135,-

 

Rosérejer
10 stk.
aioli &citron
140,-

Hvide asparges
æg, løg, capers, cremet vinaigrettedressing
155,-

Chévre chaud
grillet gedeost
akaciehonning, valnødder, rosiner
110,-

 

• • • •

 

Hovedretter

​Iberisk Sortfodsgris

 Pluma udskæring, sauce gastric,
sæsongrønt & kartofler

245,

​Greater Omaha

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette,

sauce bearnaise, rødvinsglace, sæsongrønt & kartofler

215,-

Steak 
Oksemørbrad (250 gr.)

rødvinsglace, sauce bearnaise, sæsongrønt & kartofler
325,-

Confit de canard

sauce gastric, drueagurker, pommes Anna
200,-

Dagens fisk

Sauce beurre blanc, rosa peberkorn & kartofler
275,-

• • • •

Desserter

 

Rabarber crumble
creme anglaise
100,-

 

Nøddekurv med is
3 slags is, & flødeskum,

125,-

 

​​Tre udvalgte oste,

oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød
135,-

 

Trøffelkugle
40,-

KROEN  LUKKET jf. CORONA-RESTRIKTIONER  –  ÅBNER 6. MAJ KL. 17.30

DANSK-FRANSK LANDKØKKEN

v. JAN KRISTENSEN

HØJBY HOVEDGADE 28 , 4573 HØJBY

ÅBENT TORSDAG - SØNDAG:

AFTEN FRA KL. 17.30

FROKOST FRE, LØR & SØN kl. 12 – 15

SE ÅBNINGSTIDER

KONTAKT OS

RING TORSDAG TIL SØNDAG TLF. 59 30 20 51

Føl dig tryg på Højby Kro covid-19 LÆS HER

  • Højby Kro