Højby kro
Aften à la carte

Tilbydes torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30

Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 375,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)
 

Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.

HØJBY KRO KØKKEN

Forretter

Jomfruhummere

a la provencale

140,-

 

​Varmt røget laks
fra egen rygeovn, sauce verde
& citron

135,-

 

Rosérejer
10 stk.
aioli &citron
140,-

Chévre chaud
grillet gedeost
akaciehonning, valnødder, rosiner
110,-

½ hummer au naturel
hvidløgscrisp, aioli
155,-

 

Charcutterianretning
delikatessepølser, pate, oliven,pesto
125,-

Chunky tomatsalat 

bøffelmozzarella, basilikum
125,-

• • • •

 

Hovedretter

​Iberisk Sortfodsgris

 Pluma udskæring, sauce gastric,
sæsongrønt & kartofler

245,

​Greater Omaha

Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette,

sauce bearnaise, rødvinsglace, sæsongrønt & kartofler

215,-

Steak 
Oksemørbrad (250 gr.)

rødvinsglace, sauce bearnaise, sæsongrønt & kartofler
325,-

1/1 grillet hummer
dressinger, hvidløgscrisp
315,-

Dagens fisk

sauce beurre blanc, sommergrønt & kartofler
275,-

• • • •

Desserter

 

3 slags is

 flødeskum

125,-

 

​​Tre udvalgte oste,

oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød
135,-

 

Creme brûleé
95,-

Myntemarinerede sommerbær
med vanilieis

  125,-
 

Choko-himmel
hjemmelavet flødebolle, Sarah Bernhardt, ragusa
95,-