Højby kro
Aften à la carte
Bemærk kroen har lukket pt.
Tilbydes torsdage, fredage og lørdage fra kl. 17.30
Torsdag, fredage og lørdage tilbydes også en 3-retters menu kr. 375,-
(A la carte tilbydes ikke på skaldyrsaftener)
Vi tager forbehold for ændringer i menukort og udsolgte retter.
Hvis du vil være HELT sikker på, at en ret tilbydes pågældende dag, så ring venligst.
NB. Udeblivende reservationer faktureres med 250,- pr. person

BEMÆRK AT VI HAR LUKKET PT.
Derfor tilbyder vi ikke nedenstående retter
og heller ikke som Take away
Forretter
Varmt røget laks
fra egen rygeovn med urtecreme af grønne urter,
syltede glaskål, endevie & citron
135,-
Chacutteri-anretning
Lufttørrede pølser fra dansk slagtermester,
pate, oliven & 2 slags pesto
125,-
Bouillabaisse
cremet fiskesuppe med alt godt fra havet
135,-
• • • •
Hovedretter
Iberisk Sortfodsgris
Røget, pluma udskæring, sauce gastric,
sæsongrønt & pommes Duchesse
235,
Greater Omaha
Sous vide tilberedt Omaha oksecuvette,
sauce bearnaise, rødvinsglace, grønt & kartofler
210,-
Steak au poivre
oksemørbrad (250 gr.)
rødvinsglace, sauve bearnaise, sæsongrønt
325,-
Bouillabaisse
cremet fiskesuppe med alt godt fra havet
235,-
Julebuffet
375,-
• • • •
Desserter
Lun Æbletærte
butterdej, karamelliseret æbler, calvados, vanilieis
110,-
Ris a la mande
lun kirsebærsauce
95,-
Chokolade-himmel:
Hjemmelavet flødebolle, Sarah Bernard & Ragusa
75,-
Tre udvalgte sydeuropæiske oste,
oliven, syltede valnødder, orangesylt, rugbrødschips, knækbrød
Nøddekurv med is
3 slags is, & hjemmelavet flødebolle,
125,-