Højby Kro
frokost à la Carte
Frokostmenu
Torsdag – søndag
Kokkens frokosttallerken 285,-Bliver serveret med rugbrød, fedt og smør
Første servering: Karrysild, og marineret sild med æg, kapers og løg, varmrøget laks fra egen rygeovn samt urtecreme.
Anden servering: Mørbradbøf af oksemørbrad med bløde løg.
Tredje servering: Ost med frugtkompot og marineret oliven.
Stjerneskud 185,-
Stegt og dampet rødspættefilet, rejer, `caviar`, varmrøget laks, rød dressing og citron
Varmrøget laks 135,-
Røget i egen rygeovn, salat og urtecreme
Mozzarellasalat 135,-
Med bøfmozzarella, tomater, salat, olivenolie og balsamico glace
Vitello tonnato 145,-
Skiver af kalvekød servers med kold tunsauce, olivenolie, rucola samt kapers
Pariserbøf 165,-
På smørstegt brød, pickles, løg, kapers, rødbeder, peberrod og pasteuriseret æggeblomme.
Tilbered ikke gennemstegt
Carpaccio 155,-
Tynde skiver af oksemørbrad marineret i trøffelolie, citron. Serveres med rucola, frisk høvlet parmesan flager
Ost, ost og atter ost… 185,-
Tre slags oste med frugtkompot, syltede valnødder, marineret oliven og kiks
Dagens frokostdessert 65,-
